jurnale pentru femei

Regii blestemati, de Maurice Druon

Regii blestemati, de Maurice Druon. Iata o serie despre care am citit ca ar fi extrem de interesanta, dar pe care nu am apucat inca sa o comand. Sper sa reusesc in viitorul apropiat. Daca ati citit deja Regii blestemati, va rog sa imi spuneti intr-un comentariu ce impresie v-a lasat, cat de tare v-a impresionat, ce anume ati retinut din carte. Pana atunci ma documentez pe internet cand prind un pic de timp liber. Asa am aflat ca in seria Regii blestemati, de Maurice Druon, au fost adunate cateva dintre paginile istoriei Frantei, lucru care deja m-a pus pe jar si m-a facut sa imi doresc sa citesc totul, pana la ultima litera. Seria Regii blestemati cuprinde sapte volume, cu titluri foarte sugestiv alese, din cate spun recenziile celor care au citit cartea:

1. Regele de fier;

2. Regina sugrumată;

3. Otrăvurile coroanei;

4. Legea bărbaților;

5. Lupoaica Franței;

6. Crinul și leul;

7. Când un rege pierde Franța.


Un comentariu:

  1. O parte din cărţi - dacă nu cumva chiar toate, se găsesc şi online, pe Scribd.
    Eu am citit - prima oară - toată povestea în adolescenţă. M-a fascinat - e o scrisă la modul realist, mi s-a părut cu mult mai presus decât toate istorisirile romantice de capă şi spadă inspirate din istoria Franţei pe care le citisem până atunci.
    Am recitit-o pe la 25 de ani şi mi-a plăcut la fel de mult. Şi am intenţia s-o mai recitesc, dacă dau de ea - şi de timp liber. :)

    RăspundețiȘtergere