jurnale pentru femei

Fetele din literatura si din viata reala

Literatura universala abunda de povesti de dragoste despre fete care au ales un drum altfel in viata si care au trait ca niste printese datorita acestei alegeri sau, din contra, au suferit cumplit de dorul vreunui barbat sau al oprobiului public. O multime de eroine au ramas in memoria oamenilor si inca mai aduc lacrimi de obrazul cititorilor. Au vrut sa isi traiasca viata altfel, neincorsetate de regulile societatii in care se nascusera si crescusera. Au ales sa se foloseasca de placerea barbatului de a discuta cu o femeie inteligenta, de a privi un trup frumos, de a se bucura de atentia unei femei indraznete, care nu se impiedica de regulile de conduita impuse de societate. Indiferent de numele pe care l-au primit aceste femei, ele au un loc al lor in istorie si inca mai fac oamenii sa viseze, sa se incrunte, sa lacrimeze, sa rada sau sa incerce sa isi imagineze cum ar fi fost daca... Nu voi da acum exemple, caci persoanele care au citit mult stiu deja ca de la o epoca la alta obiceiurile au fost altele, ca fiecare secol a avut caracteristicile sale. 

Ma uit la societatea moderna, la ceea ce se intampla astazi la noi, si nu ma pot abtine sa nu ma intreb cat timp va mai trece pana cand literatura va naste capodopere in care sa gasim fete care lucreaza la vreun studio de videochat (apropos, pentru cele care sunt interesate de acest domeniu, vreau sa spun ca se fac angajari la charmstudios.ro). In urma cu un an chiar ma batea gandul sa ma documentez serios si mai apoi sa scriu o mica poveste despre o fata care lucreaza la un studio de videochat. Mi-ar fi placut sa o fac sa se indragosteasca de un barbat care ii era client, sa o trimit la facultate pentru ca drumul ei sa nu stagneze, sa nu o vad plafonandu-se inca de tanara, ba chiar ma intrebam daca nu ar fi bine sa caut in realitate o fata tanara si frumoasa care deja lucreaza in respectivul domeniu de activitate si sa ii iau un interviu serios, sa aflu ce gandeste, cum a ajuns sa aleaga acest drum in viata, cu ce fel de probleme se confrunta la locul sau de munca, in ce fel de conditii traieste, care sunt avantajele pe care le are lucrand in domeniul videochatului, dar si care sunt bucuriile de zi cu zi pe care le incearca pe parcursul discutiilor pe care le poarta cu diversi barbati din intreaga lume. As fi vrut sa stiu daca o incearca vreo curiozitate in legatura cu acestia sau daca ii trateaza pe toti in mod absolut egal, daca relatiile dintre ei raman strict profesionale sau daca se mai intampla uneori si sa treaca la un alt nivel conversational. Multe, multe alte intrebari i-as fi pus acelei fete, daca m-as fi apucat de scris acea poveste. Poate chiar o voi face intr-o zi si poate voi alege o fata care deja a profitat de faptul case fac angajari la charmstudios.ro. 


"În ceea ce privește varianta de videochat cu conținut adult, prestatorul de servicii, conform cu Legea 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei din România, este numit model de videochat. Ca și istoric, videochat-ul in România a început să ia amploare în perioada 1999-2000, dar până la trecerea în legalitate, era o practică obscură și neorganizată. Începând cu anul 2010, pe teritoriul României, există firme specializate care recrutează și efectuează training pentru persoanele ce sunt interesate de o carieră în acest domeniu, oferind suport fizic și organizatoric angajaților. Astfel, modelele, cu ajutorul firmei angajatoare, colaborează cu site-uri de profil. Pentru acest tip de activitate, câștigurile unui model, variază, de regulă, intre 300 si 4000 de euro lunar, în funcție de numărul de ore de activitate, iar modelul luând un comision din fiecare apel. Acest comision se calculează în funcție de durata apelului și alte criterii ce diferă de la firmă la firmă."
"Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.
Clienții plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un client și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției. Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video." - informatii preluate de pe wikipedia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu