jurnale pentru femei

Studii gratuite in strainatate

Faptul ca unii inca mai regreta vremurile de trista amintire ma scoate din minti. Oare chiar nu isi dau seama cat de multe s-au schimbat in bine de atunci? Faptul ca putem vorbi fara teama de a fi auziti (ba chiar ne dorim sa ne auda cat mai multa lume, as spune), ca putem calatori oriunde in lume, ca avem posibilitatea de a manca pe saturate fara sa stam noaptea la cozi infernale, ca studentii pot beneficia de studii in strainatate gratuite, daca sunt destul de merituosi, dar si multe altele, care nu fac obiectul acestui articol si al acestui blog... Cu toate ca parerea multora este ca in tara noastra nu se mai invata, ca "tinerii din ziua de azi" sunt delasatori, nepregatiti si neinteresati cred ca estye usor deformata. Tinerii chiar sunt interesati sa invete si o fac permanent, numai ca noi, adultii, nu vrem sa vedem cat de tare se schimba lumea, cu ce viteza apar noi informatii si cate se descopera zilnic. Asta ii intereseaza pe tineri si cei mai multi isi iau informatiile direct de pe internet.

Desigur, are si scoala rostul ei, iar cei care pricep repede acest lucru sunt cei care mai tarziu vor beneficia de studii gratuite in strainatate, de posibilitatea de a gasi un loc de munca foarte bun, de a evolua permanent si a fi deasupra altora. Cum? Poate ca par venita din comunism, insa am convingerea ca doar invatand ne putem depasi conditia si putem face in viata ceea ce ne dorim. Nu o spun doar pentru a ma afla in treaba. Port cu mine sloganul "singura solutie propria evolutie" si sper din toata inima sa il observe si sa si-l insuseasca tot mai multi oameni tineri. Revenid la ideea de mai sus, trebuie sa stiti (si sa duceti vestea mai departe) ca exista un site (univstud.ro) care actualizeaza permanent informatii referitoare la universitatile din tara, la diverse evenimente care i-ar putea interesa pe studenti si chiar detalii despre studiile gratuite in strainatate. 

Univstud ofera celor interesati o multitudine de informatii cu privire la "oportunitățile de studiu, procesul de aplicare la facultățile care te interesează, procesul de admitere, dar și costurile studiilor". Tinerii au posibilitatea de a identifica "opțiunile educaționale pe care sistemul de învățământ românesc, dar și din străinătate le oferă", dar si de a compara diverse universitati care prezinta interes in functie de anumite criterii, alese chiar de catre viitorii studenti. 

"La fel ca voi, si noi ne-am confruntat cu întrebări ca "Ce facultate voi urma dupa ce termin liceul?" "Va fi alegerea potrivită?" "După ce o voi termina, voi avea un loc de muncă?" Toate acestea sunt întrebări firești, la care bineînțeles trebuie să găsim și un răspuns. Și ca să îl găsim trebuie să testăm, până când vom găsi ceea ce ne place, ceea ce ni se potrivește. Nimeni nu știe din prima rețeta succesului și cu siguranță știi măcar un exemplu care să îți confirme acest lucru. Fiecare dintre oamenii de succes au eșuat poate de nenumărate ori, dar important este că într-un final au reușit. Au reușit pentru că există opțiuni. Opțiuni educaționale de care fiecare dintre noi dispune.

Și pentru ca opțiunile există Univstud.ro îți oferă informații cu privire la peste 50 de domenii de studiu, programe de licență și master atât din România cât și din străinătate, workshop-uri, evenimente de interes pentru viitorii studenți, dar și pentru cei care deja se bucură de studenție și nu numai. Toate aceste informații le poți găsi pe univstud.ro, într-un singur loc, și asta pentru ca dorim sa te ajutăm să nu mai pierzi timp căutând pe internet ore întregi. Pe langă informațiile prezentate mai sus, UnivStud.ro îți oferă posibilitatea de a compara universitățile care prezintă interes pentru tine, apoi în funcție de ceea ce este important pentru tine, te poate ajuta să ai o idee mai clară asupra avantajelor pe care fiecare instituție în parte le oferă."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu