jurnale pentru femei

Transport persoane Romania Belgia

Belgia este o tara frumoasa, pe care anual o viziteaza o multime de turisti din toate colturile lumii. Totodata, Belgia reprezinta si una dintre tarile civilizate, bine situate economic, mai ales daca o comparam cu alte zone ale pamantului. E normal ca privirile a tot mai multe persoane sa se indrepte catre ea, fie ca doresc numai sa petreaca o vacanta acolo, sa se bucure de frumusetile locale, fie ca doresc sa isi incerce norocul intr-o tara mai bine situata economic, sa se stabileasca acolo impreuna cu familiile. Indiferent de motivele care ii fac pe oameni sa aleaga ca tara de destinatie Belgia, toti au nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge acolo. Sunt prea putini cei care aleg sa mearga cu masina personala, mai ales daca o fac pentru o scurta vacanta in care vor sa se simta liberi, poate sa mearga la pas, sa bea un paharel de ceva, sa descopere aceasta frumoasa tara nu din mersul autoturismului, ci prin proprii ochi, pas cu pas, fotografiind tot ceea ce le iese in cale. Unii aleg sa zboare pana acolo, insa foarte multe persoane se tem cu adevarat de avioane, de zboruri, asa ca singura lor optiune (si nu neaparat cea mai rea) o reprezinta firmele care ofera permanent transport persoane romania belgia

Prin Belgia nu am ajuns inca, desi am in plan sa o vizitez candva, dar va pot spune ca am testat mersul cu autocarul dintr-o tara in alta. La fel, am si zburat cu avionul. Fiecare mijloc de transport are parti bune si mai putin bune, dupa cum stie toata lumea. De exemplu, mie zborurile cu avionul imi provoaca dureri de cap cumplite, pe care nici o pastila din lume nu le poate domoli. Aleg sa zbor atunci cand sunt grabita, cand imi doresc sa ajung foarte repede la destinatie. Daca vreau sa merg fara dureri de cap, aleg un alt mijloc de transport, chiar daca asta inseamna sa petrec mai mult timp pe drum. Dar, pana la urma, e bine sa ne amintim la timp ca un mare om a spus candva ca nu destinatia este foarte importanta, ci drumul. Ma agat de aceste vorbe (care nu se refereau, desigur, la un drum pana in Belgia) si ma bucur de tot ceea ce o asemenea plimbare imi poate oferi. Vad o multime de tari, imi fac o mica idee in legatura cu ele, pot face o multime de poze, am timp sa cunosc si alti oameni, sa socializez cu ei, sa le aflu povestile de viata si motivele pentru care calatoresc spre alta tara. 

Daca sunteti interesati de firme care ofera transport persoane romania belgia va pot recomanda compania NickTrans din Suceava. Am prieteni care au calatorit cu dansii si s-au aratat a fi extrem de multumiti de conditiile de calatorie, de preturi, de rapiditatea cu care au ajuns la punctul de destinatie. 

"SC NICKTRANS SRL – Suceava este o societate infiintata in anul 2004.

Obiectul principal de activitate este reprezentat de transportul intern si international de persoane. Firma noastra asigura servicii complete de transport inclusiv rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc.

Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort.

Servicii oferite

NICKTRANS va pune la dispozitie intreaga gama de servicii aferenta unei calatorii fara griji:
rezervari bilete autocar
rezervari bilete avion
asigurari medicale pentru calatorii in strainatate
informatii turistice
comercializarea de produse turistice
– sejur pe litoral
– sejur in statiunile montane
– tratament balneo-medical
– tururi si circuite
– excursii scurte"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu