marți, 2 august 2016

Carti ieftine si transport gratuit

Se aud voci care sustin ca lumea nu mai citeste? Sa le ignoram! M-am convins ca nu este adevarat. Inca mai exista o multime de oameni care comanda carti, care viziteaza librarii, care cumpara si citesc. Eu postez de la un timp anunturi cand descopar promotii interesante, cand vreo librarie online are carti ieftine si transport gratuit, astfel incat toti cei interesati sa poata profita de oferte. Oamenii cumpara carti ieftine, dar nu se dau inapoi nici daca pretul unei carti este mai mare, mai ales cand transportul este gratuit. 
De exemplu, in aceasta perioada puteti alege carti cu pretul sub 10 lei si transport gratuit. Am vazut pe acolo carti pentru copii, carti pentru adulti, carti din diverse domenii. Toate cu transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. 
Va place sa cititi? Stiti pe cineva care iubeste cartile? Iata momentul potrivit sa comandati carti ieftine pentru voi si pentru cei dragi. Nu uitati sa dati share acestui articol, sa afle si altii ca pot comanda carti ieftine cu transport gratuit. 
Puteti comanda carti ieftine de AICI


Libris.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu