jurnale pentru femei

Tragere la sorti pentru carti

Toate comenzile de peste 50 de lei plasate astazi intra in tragerea la sorti pentru un premiu inedit. Norocosul castigator va primi timp de 12 luni, in fiecare luna, cate un voucher de 150 de lei care poate fi folosit pentru achizitionarea oricaror produse de pe Libris.ro.
Desi luna aceasta am comandat excesiv de multe carti, nu ma pot abtine sa nu ma bag tocmai acum, cand se organizeaza o tragere la sorti pentru carti, multe carti ieftine si bune. Va sfatuiesc si pe voi sa profitati de aceasta noua promotie, caci norocul si-l face omul cu mana lui cumparand carti in valoare de peste 50 de lei. Pe site-ul celor de la Libris veti gasi titluri de la edituri mari, veti gasi carti cu preturi foarte bune, veti gasi cam tot ce isi poate dori un om caruia ii place sa citeasca, sa se documenteze, sa fie la curent cu noutatile din lumea literara, sa evadeze din cotidian, sa se relaxeze cu ajutorul povestilor din carti. 
Asadar, nu ratati promotia de astazi si, daca doriti, dati acest articol mai departe, sa afle si prietenii vostri de tragerea la sorti pentru carti de la Libris. 


libris.ro

Din observatiile mele, Libris este unul dintre locurile unde permanent puteti gasi carti ieftine si bune, atat pentru adulti, cat si pentru copii. In plus, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu