jurnale pentru femei

Carti pentru copii - la scoala si acasa

Acest weekend pe Libris.ro este dedicat copiilor. Toate titlurile din categoria Carti pentru copii au reduceri intre 15% - 80%. Toate titlurile din Children's Books (carti in limba engleza) au 20% reducere, iar Jocurile, pana la 18%.
Nu uitati, pe langa aceste discounturi, exista avantajul major al transportului gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

libris.ro

Carti pentru copii - la scoala si acasa. Dragi parinti, nu uitati ca, pe langa manuale si caiete, copiii au nevoie si de carti in care sa gaseasca povesti, de carti de colorat, de carti in limba engleza (cand vor ajunge ei la maturitate, cel mai probabil in limba romana vor exista deja extrem de multe cuvinte englezesti, asa ca e bine sa ii pregatim de acum) si de jocuri. Da, copilul are nevoie sa se si joace, are nevoie sa alterneze momentele cand face lectii cu cele in care se relaxeaza.
Clic pe imaginea de mai jos daca doriti sa gasiti carti pentru copii la preturi foarte bune. 
libris.ro
Dar cele mai importante raman tot cartile pentru copii, acele carti clasice, care noua ne-au incantat copilaria si care, in acest weekend, le puteti comanda la preturi foarte mici. De asemenea, daca aveti copii mai mari, nu uitati de cartile pe care oricum trebuie sa le citeasca daca vor sa isi ia bacalaureatul.
Am vazut pe libris.ro titluri precum Mary Poppins, Print si cersetor, Colt Alb, Amintiri din copilarie, Dumbrava minunata, Aventurile lui Tom Sawyer, Legendele Olimpului, Fram, ursul polar, Recreatia mare, Peter Pan, Ulita copilariei, Harry Potter, Vrajitorul din Oz, Iona, Cei trei purcelusi, Capitan la 15 ani, La tiganci, Enigma Otiliei, Robinson Crusoe, Chemarea strabunilor si multe, multe altele.
Carti pentru copii. Unele costa cat doua paini. Sau cat o gogoasa cu ciocolata. Voi, dragi parinti, sunteti cei care decid daca o gogoasa, un pachet de tigari sau un suc sunt mai importante pentru copil decat o carte. Alegeti cu gandul la viitor!
De asemenea, pe site-ul celor de la libris veti gasi multe materiale ce poarta un nume foarte cunoscut: Montessori.
"Maria Montessori și-a concentrat atenția și metodele educaționale asupra copiilor retardați intelectual, având deficiențe mintale din naștere. Ce este specific unui program de pregătire ce folosește "Metoda Montessori" îl reprezintă modul în care se desfășoară activitățile în clasă. Fiecare sală de clasă este echipată cu materiale ce permit, mai întâi, învățarea prin intermediul simțurilor și mai târziu prin citire, scriere, matematică avansată. În activitățile de predare sunt folosite artele vizuale, muzica și mișcarea. Materialele didactice sunt atent selectate și plasate astfel încât , totul să fie la locul lui și la vedere pentru a facilita selectarea acestora de către copii. Copiii le pot vedea si pot învăța din greselile proprii, fără ca un profesor să le sublinieze eroarea. Acesta este unul dintre numeroasele aspecte ale unei clase Montessori care favorizează independența.
La sugari "Metoda Montessori" încurajează dezvoltarea naturală a personalității copilului prin învățare prin atingere și mișcare liberă într-un mediu favorabil.
Pe principiul unei libertăți controlate, școlile Montessori inspiră copiii să lucreze în ritmul lor propriu, singuri sau împreună cu alte persoane." - sursa informatii: wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu