jurnale pentru femei

Optica medicala Bucuresti - Optica Iris

Multa vreme am crezut ca nu mai vad bine din cauza ca exagerez cu cititul si cu statul la calculator. Cuvinte precum iris optic oftalmolog pupila etc imi tot veneau in minte si imi ieseau in cale orice as fi citit. Imi lacrimau ochii, vederea mi se impaienjenea, ma durea capul si ameteam, motiv pentru care o vreme am lasat-o mai moale cu cartile. O doamna cu care sunt prietena pe facebook mi-a recomandat sa merg la optica iris, nestiind ca eu nu locuiesc in Bucuresti, ci in Ploiesti. Mi-a spus ca acolo determinarea dioptriilor este gratuita, iar ochelarii sunt gata in zece minute. Aproape ca imi venea sa ma urc in tren si sa iau drumul capitalei, sa imi rezolv problema care ma impiedica sa ma bucur de cartile pe care le tot cumparam. Pentru ca o perioada am fost tare ocupata, ochelarii au trecut in planul doi si numai printr-o pura intamplare am ajuns la un cabinet de optica medicala.

De acolo am aflat, de la o doamna doctor foarte draguta, ca vederea oricum se degradeaza dupa varsta
de 40 de ani si chiar se mira ca am ajuns pana la 45 fara sa am nevoie de ochelari, fara sa apelez la o clinica de optica medicala pentru a afla ce probleme am si ce dioptrii imi trebuie. Va spun cu maxima sinceritate ca astazi ma simt de parca as avea iar 15 ani si vedere de vultur, si asta datorita faptului ca nu mai citesc nici macar etichetele de pe borcane fara sa am ochelarii la ochi. Devorez carte dupa carte cu o viteza de invidiat de cand mi s-a reintors vederea, de cand am ochelari pentru citit.

Daca ati trecut de 40 de ani, daca simtiti ca aveti chiar si cele mai mici probleme cu vederea, nu stati pe ganduri, nu ezitati, ci mergeti la medic de urgenta sa va rezolve, sa gaseasca cele mai bune si mai potrivite solutii la problemele pe care le aveti. Va recomand acest cabinet de optica medicala bucuresti si sper, daca veti fi multumiti, sa il recomandati si voi mai departe celor care au nevoie si care sunt in cautarea unui medic bun, a unui specialist dedicat meseriei sale, a unui cabinet cu preturi bune si servicii de cea mai buna calitate. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu