jurnale pentru femei

Pilde crestine scurte pentru copii

 Va ofer astazi pilde crestine scurte pentru copii si sper din suflet ca ele sa va fie de folos in fiecare zi. Asemenea povesti scurte pot fi utilizate atunci cand vreti sa adormiti copiii seara sau chiar la pranz, la gradinita sau after school pentru a porni discutii despre valorile morale dupa care cei mici sa invete sa se ghideze, in vacanta pentru ca e mai mult timp in care copiii sa se bucure de aventurile din carte si sa se inspire din felul in care personajele, in mare parte copii, se comporta. 

Detalii despre aceste carti cu pilde crestine scurte pentru copii gasiti si pe blogul cartipovesti.ro, in articolul Cele mai frumoase carti crestine ilustrate. Cartea pe care o recomand contine multe povesti cu talc din care copiii vor invata despre mila, respect, iubire, smerenie, iertare, bunatate si despre multe alte valori care par sa dispara in zilele noastre, inlocuite de comportamente care nu ne sunt pe plac. Sa incepem schimbarea de la cei mici, pentru ca ei reprezinta viitorul si cu siguranta ei sunt cei care inca mai pot fi educati in spiritul crestin. 

Descoperiti aici Pilde crestine scurte pentru copii



O carte cu povesti atragatoare, cu intamplari din care copiii invata intr-un mod placut despre viata, o carte cu ilustratii frumoase. Fiecare poveste in parte are, dupa cum era de asteptat, o morala, un talc, o lectie importanta care sa fie utila oricarui copilas. O carte cat o calatorie spirituala prin diverse lumi pe care copilul o strabate alaturi de personaje care trec cu bine de obstacole cu ajutorul prietenilor, prin rugaciuni si datorita credintei in Dumnezeu. 

Daca sunteti in cautare de povesti crestine pentru copii cu morala, pilde crestine scurte, povestiri cu talc pentru copii, alegeti aceasta carte si cu siguranta nu veti regreta, pentru ca are toate ingredientele necesare pentru a tine copilul atent, pentru a transmite invataturi crestine intr-un mod simplu, clar si placut, pentru a fi punct de pornire pentru discutii intre parinti si copii sau educatori si copii. 

Va invit sa descoperiti si Prima mea carte de povesti, o colectie de povestiri pentru copii care are ilustratii incantatoare pe fiecare pagina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu