jurnale pentru femei

Prima mea carte de povesti

 Vom discuta astazi despre Prima mea carte de povesti si despre cat este de important ca fiecare copil sa invete de la cea mai frageda varsta sa iubeasca povestile. Cartile de povesti care contin ilustratii reprezentative, iar textele scrise pe intelesul celor mici ii vor ajuta sa indrageasca orice carte si sa extraga din fiecare poveste ceea ce este util, astfel incat la maturitate sa aiba o cultura generala bogata, o atitudine demna si o educatie aleasa. 

Cum putem contribui la acest lucru noi, parintii? Cumparand carti pentru copii si insuflandu-le de mici dorinta de a descoperi cat mai multe povesti frumoase pentru copii. De-a lungul timpului am auzit multi parinti plangandu-se ca, oricate carti ar cumpara, cei mici nu citesc. I-am intrebat daca ei, la randul lor, isi rezerva timp pentru a citi carti. Ah, nu, ca nu am timp de asa ceva, mi-au raspuns cei mai multi dintre adultii pe care i-am intrebat.

Carti educative pentru copii




Mami, tati, trebuie sa intelegi ca fiecare copil e ca un burete uscat - absoarbe tot ceea ce vede si ce aude. Cand copilul isi vede parintii si bunici relaxati, cu o carte in mana, isi doreste sa faca acelasi lucru. Daca cel mic este presat sa citeasca, desi nu vede pe nimeni in jurul sau facand acest lucru, cel mai probabil nu va citi niciodata nimic, ba chiar va ajunge sa rada de cei care o fac, asa cum deseori se intampla in zilele noastre. 

Tocmai de aceea vin cu recomandarea de a cumpara carti pentru cei mici inca de cand sunt bebelusi sau abia invata sa paseasca. Este momentul propice pentru a-i familiariza cu placerea de a descoperi povesti si de a le asocia imaginilor gasite in carti. 

Prima mea carte de povesti este probabil cel mai potrivit "instrument" pentru a introduce copiii in fascinanta lume a povestilor prin intermediul unor imagini de exceptie si a unor texte simple, clare, amuzante si educative totodata. 

"Prima mea carte de povești - o colectie de povesti scurte scrise pe intelesul celor mici, cu ilustratii de exceptie. Cărți interactive pentru bebeluși și copii mici, cărți deopotrivă amuzante și educative. Cărți de povești pentru copii mici."

Dragi părinți,

Imaginați-vă privirea încântată a copilului vostru când descoperă lumea magică a poveștilor. Este acel moment unic în care ochii lor se luminează, mintea lor începe să zboare, iar inimile lor se umplu de bucurie și curiozitate. Acest moment poate fi creat cu ajutorul unei cărți speciale, concepută pentru a stârni imaginația și a hrăni sufletul micuților noștri.

Cumpărând Prima mea carte de povești pentru copilul vostru, nu doar că le oferiți o simplă carte, ci le deschideți porțile către o lume unde totul este posibil. Este un cadou neprețuit care va planta semințele dragostei pentru lectură și cunoaștere, dezvoltându-le astfel creativitatea și vocabularul. Lectura de la o vârstă fragedă este fundamentul unei educații solide și a unei dezvoltări armonioase. 

Poveștile, cu personajele lor fascinante și aventurile lor captivante, vor deveni nu doar sursa de divertisment, ci și un mod prin care copiii vor învăța valori esențiale, precum prietenia, curajul și bunătatea.

Gândiți-vă la serile liniștite petrecute împreună, răsfoind paginile acestei cărți, bucurându-vă de fiecare poveste și creând amintiri prețioase. Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, timpul petrecut împreună cu o carte în mână devine și mai valoros, consolidând legătura emoțională dintre voi și copiii voștri.

Investește în viitorul copilului tău, oferindu-i Prima mea carte de povești. Este mai mult decât o achiziție – este un pas important spre educație, spre visare, spre fericire. Fiecare pagină este o nouă aventură, fiecare poveste este o lecție, fiecare seară de lectură este o amintire de neprețuit.

Alegeți să le oferiți această experiență magică și transformați fiecare zi într-o poveste de neuitat. Copilul vostru merită să descopere lumea minunată a poveștilor.



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu