jurnale pentru femei

Agenda fetelor cu stil

"Agendele scolare permanente publicate de editura Girasol iti vor deveni prietene adevarate pe parcursul intregului an scolar. Usor de manevrat, realizate in conditii grafice exceptionale si cu ilustratii deosebite, agendele scolare te ajuta sa aduni si sa pastrezi de-a lungul multor luni cele mai importante detalii din viata ta, atat de la scoala, cat si de acasa. Poti nota zilnic ceea ce iti place, iti doresti sau nu vrei sa uiti, iar la sfarsitul fiecarei luni te asteapta doua pagini pe care sa le umpli cu cele mai dragi amintiri din luna care tocmai s-a incheiat. Alege-ti agenda care ti se potriveste cel mai bine si nu uita sa o ai mereu la indemana !



Pentru cele care au implinit deja 10 ani, Agenda fetelor cu stil
va deveni, fara nicio urma de indoiala, prietena si confidenta care nu le va trada niciodata. Ceea ce face ca aceasta agenda sa fie unica este faptul ca fiecare pagina a ei cuprinde sfaturi si o multime de idei originale pentru diverse ocazii. De la cum sa iti ingrijesti pielea si parul si cum sa prepari, din ingrediente naturale, diverse masti de fata la tine acasa, pana la cum sa te machiezi in ton cu varsta pe care o ai fara sa arati ridicol, cum sa confectionezi cele mai chic bijuterii si ornamente, cum sa iti faci mica ta gradina secreta, ce exercitii fizice sunt potrivite in anumite momente ale zilei si foarte, foarte multe alte lucruri extraordinare. Pe langa toatea acestea, designul original al fiecarei pagini din agenda te vor imbia sa asterni pe hartie cele mai intime ganduri, planurile si dorintele tale."

Parerea unei fete de 9 ani in legatura cu agenda

Ne-am dus la deschiderea unui mare magazin de jucarii din orasul unde locuiesc. Fata prietenei mele s-a bucurat de toate jucariile vazute, insa atunci cand am intrebat-o ce isi doreste, mi-a spus ca vrea o agenda, una in care sa isi scrie gandurile si sa povesteasca intamplarile prin care trece. Nici una dintre noi nu stia pe atunci ca exista Agenda fetelor cu stil. Probabil m-as fi grabit sa i-o ofer cadou, daca aflam la timp. Dar nici acum nu este prea tarziu, mai ales ca i-au mai ramas doar cateva pagini libere din agenda pe care i-am cumparat-o si pentru care am platit 30 de lei, desi nu este atat de frumoasa si de interesanta precum Agenda fetelor cu stil. Daca doriti sa oferiti unei fete un cadou de care sa se bucure cu adevarat, luati in calcul si propunerea mea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu