jurnale pentru femei

Baneasa iti aduce doar cele mai bune produse la tine pe masa

Pastele fainoase sunt un preparat de care se poate bucura toata familia, deoarece se prepara usor si se pot face in combinatie cu o multime de sosuri. Brand-ul pe care il folosesc, de fiecare data cand fac un preparat ce contine paste fainoase, este Baneasa. Acest brand s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitatea produselor si au devenit nelipsite in bucataria mea.

Baneasa are paste de mai multe feluri printre care si paste cu ou. Aceste paste se deosebesc prin aroma de ou proaspat, care va da mai multa savoare mancarurilor, iar fideaua scurta cu 8 oua este ideala pentru a face cele mai delicioase supe, mai bune chiar decat la mama acasa.

Gama de paste cu 8 oua este ideala pentru cei care doresc sa aduage un plus de aroma preparatelor, deaorece pastele cu ou isi pastreaza savoarea si ofera consistenta mancarurilor.

Preferatele mele din categoria de paste cu ou sunt pennele, deoarece cu acestea pot sa fac cele mai reusite cine. 


Un preparat pe care il vor aprecia toti membrii familiei este salata de paste Baneasa cu ciuperci si rosii coapte, prezentata de Diva in Bucatarie.

Pentru a preparata aceasta reteta veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

2 linguri ulei de masline

400 g Penne cu 2 oua Baneasa

1 catel de usturoi

5 sau 6 frunze de busuioc proaspete

1 lingura de parmezan ras fin

1 lingura cu varf de parmezan bucati mai mari

Sare

Piper

Pentru dressing-ul salatei:


1 lingurita de mustar Dijon

2 lingurite otet balsamic

6 linguri ulei de masline

Sare

Piper

1/2 lingurite de oregano uscat

Odata ce v-ati asigurat ca aveti toate ingredientele pregatite incepeti prin a fierbe pastele, iar intre timp preparati dressing-ul pentru salata.

Dressing-ul se poate amesteca intr-un recipient mai mic, unde se vor amesteca toate ingredientele necesare pana cand se obtine o compozitie omogena.

Calim usturoiul in ulei pana cand devine de culaore aurie si apoi il scoatem. Tot in aceeasi tigaie coacem rosiile cherry, taiate pe jumatate, timp de 10 minute. Acestea se asezoneaza mai intai cu sare, piper si oregano dupa gust.

Tot in acelasi timp calim ciupercile iar cand totul este gata, scurgem pastele de apa si le amestecam intr-un recipient sau in tigaie unde am calit legumele cu ciupercile si rosiile. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam. La final adaugam dressing-ul si parmezan.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu