jurnale pentru femei

Carti de povesti pentru copii in limba romana

 Carti de povesti pentru copii in limba romana

Desi se spune despre romanii din diaspora, romanii de peste hotare, ca au uitat de unde au plecat, vreau sa explic pe scurt ca nu este adevarat. Cei mai multi dintre ei cauta zilnic pe internet carti de povesti pentru copii in limba romana, semn ca nu vor sa le creasca pruncii fara sa isi cunoasca radacinile, limba, obiceiurile. 

Vin astazi in intampinarea romanilor de peste hotare si le ofer cateva optiuni din care pot alege ceea ce li se potriveste mai bine. Pentru cei care vor carti de povesti pentru copii in limba romana, mai jos las o lista cu cateva carticele pentru copii in romana. 

Aceste carti pot fi oferite cadou de Paste, de Craciun, de revelion, la ziua de nastere, de zi onomastica, in vaanta de vara, dar si fara nici o ocazie, numai din placerea de a ajuta copilul sa isi dezvolte vocabularul in limba romana, imaginatia, creativitatea si sa petreaca timp de calitate in compania unor carti de povesti deosebite. 

Cartile pot fi comandate de pe amazon. Tocmai din acest motiv am specificat faptul ca sunt destinate copiilor romani de peste hotare, pentru ca amazon nu livreaza carti in Romania, deci nu pot fi cumparate decat de cineva din afara tarii si apoi trimise in tara prin caile clasice. 

Cărți educative pentru copii în română: Animale domestice ferma, Ghicitori in rime pentru copii 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ani

VEZI AICI DETALII SI PRET pentru cartea despre animale domestice de la ferma. 





Tractorașul fermecat la plimbare a plecat este una dintre acele carti pentru copii in limba romana pe care micutii le iubesc din prima clipa. Este o carte de povesti cu ilustratii frumoase, are ghicitori in rime usor de memorat, are poze cu animale si sectiuni din care copiii pot invata sa numere si sa socoteasca fara sa depuna efort.

Pentru copiii romanilor din diaspora, carti educative pentru copii in romana. Ideala pentru copii mici, de 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ani, carte de povesti pentru copii Tractorasul fermecat la plimbare a plecat ii va tine ocupati pentru multa vreme, le va explica intr-un mod simplu despre animale domestice si ii va distra fara doar si poate.

Invatam totul despre animale domestice intr-o plimbare prin ferma alaturi de catelul Toto si tractorasul sau fermecat. Numaram si socotim pana la 3 si spunem ghicitori in rime. Ilustratiile din carte sunt deosebite, amuzante, dar copiii vor gasi si poze cu animale domestice de la ferma ca sa le poata identifica usor.

Asemenea carti educative in limba romana pentru copii sunt utile atat acasa, cat si la gradinita sau in alte activitati extrascolare unde copiii invata limba romana.

Cărți de povești pentru copii în limba română: SuperGreen și invazia Navelor Roșii, Cărți cu supereroi pentru copii 4-12 ani

VEZI AICI DETALII SI PRET pentru carti cu supereroi. 




Carti in limba romana pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Cartea include o singura poveste despre un supererou pe care il vor indragi atat baieti, cat si fete. Este o poveste plina de actiune, dar si educativa in acelasi timp. Ilustratiile din aceasta carte de povesti in limba romana sunt de exceptie.

Comanda cartea acum. La finalul ei vei gasi si o mica surpriza care sa ii faca fiului sau fiicei tale o mare bucurie. Scrie-mi pe adresa de e-mail mentionata la sfarsitul cartii, iar eu iti voi trimite una sau mai multe imagini cu eroul SuperGreen pe care sa le printezi si sa le inramezi pentru camera copilului.

Cauti carti de povesti pentru copii scrise in lb romana? Carti de aventura pentru copii in limba romana? Esti in afara tarii si vrei carti in limba romana pentru copii? Aceasta carte de povesti cu ilustratii deosebite este exact ce ii trebuie unui copil pentru a trai clipe minunate si pentru a invata despre curaj si prietenie.

Carte de povești pentru copii cu ilustrații deosebite: Carti cu povesti pentru copii cu imagini 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani

VEZI AICI DETALII SI PRET pentru o carte de povesti minunata, cu ilustratii de exceptie. 




Carte de povești pentru copii cu ilustrații deosebite. Carti cu povesti pentru copii cu imagini 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani. Daca vrei povesti in limba romana pentru copii, alege una dintre cartile pe care le-am pregatit cu drag. Zânele Pădurii include o singura poveste si multe imagini frumoase pe care copiii le vor iubi.


Zânele-Ciupercuță sunt zâne bune care locuiesc in padure si care pot fi vazute numai de anumiti copii. Nu voi dezvalui mai multe pentru ca nu vreau sa iti stric surpriza, insa iti promit ca este o carte frumoasa pentru copii, o carte educativa pentru cei mici si ca ilustratiile din carte sunt absolut deosebite, unice.

Aceasta carte de povesti pentru copii cu imagini frumoase este potrivita la orice varsta si place la fel de mult baietilor ca si fetelor. O carte de povesti pentru fetite si baieti de 2 ani sau mai mult.

Desene de Paște de colorat: Colorăm și învățăm, Carti de colorat pentru copii mici, Carti de colorat cu Paste

VEZI AICI DETALII SI PRET pentru carti de colorat pentru copii cu Paste. 




Desene de Paște de colorat. Colorăm și învățăm, Carti de colorat pentru copii mici, Carti de colorat cu Paste

Cartea contine desene de Paste de colorat pentru copii si multe informatii, curiozitati si idei pentru Pasti. Daca o doriti in format tiparit, o gasiti aici.

Planse de oferit copiilor acasa sau la clasa pentru a celebra Pastele si pentru a-i ajuta sa isi dezvolte anumite abilitati, vocabularul si cunostintele generale.

Cele mai multe dintre ele sunt desene de Paste usoare, pentru copii mici. Desigur, unii le vor considera prea usoare, altii poate ca vor munci mai mult la ele. Depinde de talentul si de experienta fiecarui copil.

Aici vei gasi cele mai frumoase desene de colorat de Paste pentru copilul tau/elevii tai. Cu ajutorul acestor fise de colorat de Paste va invata sa coloreze, isi va dezvolta imaginatia si creativitatea, va pune intrebari si va fi ocupat pentru multe ore facand o activitate educativa si totodata foarte placuta.

Desenele de Paste de colorat pentru copii sunt foarte potrivite atat ca activitate scolara, extrascolara, cat si pentru vacanta, cand copiii au mai mult timp liber care ar trebui ocupat cu ceva util si placut. Cauti o plansa de colorat sau un desen de colorat cu Paste, cu iepuras, oua si alte elemente tematice? Alege carti de colorat pentru copii cu Paste.

Carte de colorat in creion, cu carioci sau cu acuarele. Deseneaza si invata. Coloreaza si distreaza-te. Carti de colorat cu oua de Paste, iepurasi si alte elemente tematice pentru copii mici. Desene de Paste cu oua. Desene de Paste cu iepuras.

Povești pentru copii În limba română: Povesti in romana, Carti pentru copii in romana

VEZI AICI DETALII SI PRET pentru carti de povesti in limba romana pentru copii. 




Carti de povesti pentru copii. Ce poate fi mai util pentru micuti la varsta la care incep sa descopere lumea, sa se descopere pe ei? Cartea pe care am scris-o cu atata drag se adreseaza copiilor de orice varsta, insa in mod special celor care sunt departe de casa si care isi doresc totusi sa citeasca sau sa auda de la parinti povesti in limba romana.


Aceasta carte cu povesti pentru copii in limba romana contine povesti educative, povesti cu animale, povesti cu si despre copii, povesti pe care cei mici le vor iubi si din care vor putea sa invete foarte multe lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu